Bucureștean vitezoman, tras pe dreapta în Argeș!

de | 31.08.2023 23:51 | Județean, Eveniment

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în trafic.

În urma acțiunilor, oamenii legii au aplicat 214 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 35.000 lei.

Totodată polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 14 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați s-au aflat și vitezomanii. Astfel, un bărbat de 36 de ani, din București, s-a ales cu permisul suspendat pe trei luni după ce a apăsat prea tare pedala de accelerație.

Tânărul a fost depistat de polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 111 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h.

Pentru fapta sa, bucureșteanul s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile. Totodată, el a fost sancționat cu 1.305 lei.

foto descriptiv vremeanoua.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie în Gara de Nord din Capitală. O femeie a murit în timp ce aștepta trenul spre Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole