Bucurie în plus de Crăciun pentru 13 familii din Mioveni

de | 25.12.2023 15:17 | Mioveni, Lifestyle

Un număr de 13 familii din orașul Mioveni vor avea parte de un Crăciun de vis. Sărbătoarea Nașterii Domnului o să vină cu o bucurie în plus, aceștia primind în viața lor un copilaș, cea mai frumoasă minune de sărbători.
Șapte fetițe și șase băieței s-au născut în această săptămână la Spitalul din Mioveni.
Nașterile au fost asistate de echipa de medici obstetricieni – Andreea Hodorog și Sorin Pletea, de către neonatolog dr. Mariana Pîrvan, de către dr. anestezist Andreea Dănilă, alături de o echipă inimoasă de specialiști din cadrul spitalului”, au anunțat în mediul online reprezentanții Spitalului Mioveni.
Aceștia amintesc că numărul nașterilor care au avut loc la Spitalul Mioveni în 2023 este de 262 .
Conducerea spitalului felicită proaspeții părinți și întreg personalul implicat și le mulțumește pentru profesionalismul desavârsit, pentru grija și emoția cu care întâmpină fiecare noua viață!”
Foto: Mihai Nitoiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Mioveni

Ultimele articole