Bugetul orașului Mioveni în consultare publică. Întâlniri programate în perioada 20-23 ianuarie

de | 19.01.2024 13:15 | Mioveni, Administrație

  • Informații utile pentru locuitorii din Mioveni!
Reprezentanții Primăriei Mioveni invită cetățenii orașului să se implice responsabil în procesul de realizare al unor viitoare investiții locale și zonale la nivelul comunității, asumându-şi rolul de participant activ în definirea și abordarea proiectelor de dezvoltare ale orașului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind Transparenţa Decizională în Administraţia Publică şi a Legii nr. 273/2006 privind Finanţele Publice Locale, cu modificările şi completările ulterioare.
În acest sens vor avea loc întâlniri zonale cu cetăţenii, la care vor participa viceprimarul Ciprian Țurlea, secretarul general al orașului – Ionuț Badea, consilieri locali, personalul de specialitate din cadrul Primăriei, dar şi directori ai instituţiilor subordonate.
Programul întâlnirilor zonale este următorul:
Sâmbătă, 20 ianuarie 2024:
  • ora 10.00 – Multifuncționala Făgetu;
  • ora 11.30 – Multifuncționala Colibași;
Duminică, 21 ianuarie 2024:
  • ora 10.30 – Casa de Cultură Racovița;
  • ora 12.00 – Școala Gimnazială Clucereasa;
Marți, 23 ianuarie 2024:
  • ora 17.00 – Centrul Cultural Mioveni.
Toate sugestiile şi propunerile persoanelor interesate referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 23 ianuarie 2024. Programul este de luni până vineri, între orele 08,00 – 16,00. De asemenea pot fi transmise și electronic la: relatiipublice_mioveni@ag.e-adm.ro.
Aceste propuneri pot fi vizualizate şi studiate la adresa de web: www.emioveni.ro .
De precizat că proiectul de buget va fi supus votului de aprobare al Consiliului Local în şedinţa programată pentru luni, 5 februarie, de la ora 17.00, la Primăria Mioveni.

Foto: Facebook Primăria Orașului Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole