anchetaonline.ro

Cadavrul unei femei strangulate- descoperit în Brașov! Criminalul i-a furat și adidașii!

de | 08.07.2022 19:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Crimă terifiantă în municipiul Brașov, acolo unde cadavrul unei femei a fost descoperit într-o zonă de la periferia orașului.

Potrivit anchetatorilor, victima ar fi fost omorâtă în noaptea de 1 spre 2 iulie. Se pare că femeia era prostituată, iar cel care ar fi ucis-o este un fost pușcăriaș, recivdivist, care a fost eliberat din închisoare după ce a beneficiat de legea recursului compensatoriu.

Din cercetări, reiese că cei doi au avut o neînțelegere, moment în care bărbatul și-a pierdut cumpătul, a strangulat-o, iar apoi i-a îngropat cadavrul în spatele unei fabrici, în zona râului Bârsa.

Astăzi, trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de polițiști.

Mai mult, după ce a ucis-o, criminalul i-a luat poșeta, o geacă de piele, dar și adidașii pe care îi avea în picioare.

În urma autopsiei, s-a stabilit că victima a fost strangulată, aceasta fiind cauza decesului. În urma percheziţiilor efectuate azi, la casa autorului, au fost identificate bunuri personale ale victimei – poşeta, geaca de piele pe care o purta în seara în care a fost ucisă, adidaşii pe care îi avea în picioare – pe care le avea asupra ei, cu care a fost observată anterior de a cădea victimă acestei infracţiuni”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudiu Sandu.

Acesta a precizat că între cei doi a existat o neînțelegere, care a dus la această tragedie, explicație oferită chiar de către crimnal la audieri.

Explicaţia faptei, pe care autorul a dat-o la audieri, este o neînţelegere. În condiţiile în care victima practica prostituţia, a existat o neînţelegere între cei doi, care a condus la strangulare. Autorul are antecedente penale, în cursul anului 2015 a săvârşit o tâlhărie calificată, a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni de închisoare, la care s-au adăugat alţi doi ani, dintr-o faptă, la fel, cu violenţă, săvârşită anterior. În cursul anului 2019, a beneficiat de legea recursului compensatoriu, scăzându-i-se 270 de zile din pedeapsa pe care trebuia să o execute şi a fost eliberat condiţionat, având un rest de executat de 581 de zile. Probabil că dacă aceste circumstanţe favorabile inculpatului nu ar fi existat, (…) victima ar fi fost şi azi în viaţă”, a adăugat Sandu.

Foto Brasov.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ginerele primarului Poșircă, ofițer de Poliție Economică – încătușat pentru luare și dare de mită!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brasov