Caz uluitor! O elevă a picat Bac-ul, deși a obținut două note de 10 și media peste 8

de | 08.07.2022 18:29 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz uluitor la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, din Suceava, acolo unde o elevă a picat examenul de Bacalaureat, deși a luat două note de 10, iar media generală a fost de 8,15.

Mulți ar putea numi ghinion pățania fetei, care este singura din cei 243 de absolvenți ai Colegiului Național „Mihai Eminescu”, care nu a promovat bacalaureatul.

Profesorii spun despre ea că a fost o elevă de nota 10, așa cum scrie Monitorul de Suceava, iar cazul ei este unul special. Absolventa a luat 10 la Matematică și Logică, în timp ce la Limba Română a reușit să obțină doar 4,45, iar din această cauză nu a putut fi declarată admisă. Amintim că pentru a promova examenul de bacalaureat, elevii trebuie să obțină cel puțin nota 5 la fiecare materie.

Fata nu a reușit să obțină cel puțin 5, deși este o elevă de nota 10, așa cum spun profesorii, deoarece la proba de Limba și Literatura Română i s-a făcut rău, din cauza emoțiilor. Ea a ieșit în mai puțin de jumătate de oră de la examen, potrivit Monitorul de Suceava.

Amintim că la nivel național, rata de promovare a examenului de Bacalaureat a fost de 75,2%, după rezolvarea contestațiilor.

Foto g4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ginerele primarului Poșircă, ofițer de Poliție Economică – încătușat pentru luare și dare de mită!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole