Calendarul campaniilor de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești, pentru anul 2023!

de | 27.01.2023 13:15 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

  • Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

 

Reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, pe parcursul anului 2023, patru campanii speciale pentru colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, atât pentru abonații casnici, cât și pentru abonații care locuiesc la bloc.

Acestea vor avea loc în datele de:

  • 24 martie;
  • 23 iunie;
  • 29 septembrie;
  • 15 decembrie.

 

Toate deșeurile voluminoase și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pot fi aduse și în centrul de colectare din strada Dârzu, nr. 12C, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

 

deșeuri

Foto: Facebook Primăria Pitești

 

Deșeurile voluminoase

Ce sunt deșeurile voluminoase? Acestea sunt deșeurile solide de diferite proveniențe care, din cauza dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și al transportului: canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.

DEEE-uri

Ce sunt DEEE-urile? Acestea sunt echipamentele electrice și electronice care nu mai sunt utilizate și care funcționau pe baterii sau pe bază de curent: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Pentru sesizări sau informații suplimentare cetățenii se pot adresa operatorului, la telefon: 0248/636 886, dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/215 308 sau prin e-mail la adresa: salubritate@gmail.com.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salubritate 2000 S.A.

Ultimele articole