Călinești. Campanie de Paști pentru a aduce bucurii copiilor defavorizați. Până pe 20 aprilie!

de | 06.04.2022 17:04 | Administrație, Rural


Până la data de 20 aprilie, la Călinești, se derulează campania „De Paști, aducem ÎMPREUNĂ LUMINĂ în suflete!ˮ.

Prin această acțiune, primarul Mihai Georgescu dorește să aducă o bucurie și să ofere speranță copiilor ce provin din familii defavorizate cu risc de excluziune socială, eșec/abandon școlar cu posibilități materiale reduse, monoparentale sau minori crescuți de bunici/familia extinsă a acestora.

Puteți ajuta în campanie cu alimente, jucării și îmbrăcăminte!

Cei care doresc să contribuie și să fie ei aceia care aduc fericire în preajma acestor frumoase sărbători creștine pot contribui cu pachete care să conțină: produse alimentare (neperisabile), produse de igienă, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte şi încălţăminte. Pentru obiectele de vestimentație, rugămintea organizatorilor campaniei este ca acestea să fie noi sau în stare foarte bună.

campanie calinesti - Călinești. Campanie de Paști pentru a aduce bucurii copiilor defavorizați. Până pe 20 aprilie!

Pachetele se colectează la sediul Primăriei Călinești, în intervalul 8:30 – 16:30, de luni până joi.

Pentru mai multe detalii, puteți apela: 0730 516 604.

campanie pasti calinesti

Campania vizează îmbunătățirea nivelului de trai, nu doar prin ajutor material, precum și prin certitudinea că nu sunt singuri. Cred cu tărie că investiția în educație, în familie este una dintre cele mai bune modalități de a crește calitatea vieții. Împreună putem schimba destinele acestor copii și ale familiilor nevoiașe care merită toate șansele la o viață socială normală.”, a declarat primarul Mihai Georgescu.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

5 puncte de autorecenzare asistată în comuna Călinești

5 puncte de autorecenzare asistată în comuna Călinești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești

Ultimele articole