Camelia Potec, la ianugurarea Bazinului Olimpic Pitești: „Este extraordinar de frumos! Visul tuturor înotătorilor!”

de | 19.04.2023 13:20 | Știri, Județean, Lifestyle, Național

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a fost prezentă astăzi, 19 aprilie, la inaugurarea Bazinului Olimpic Pitești.

Robert bazin Pitesti

Aceasta a participat la eveniment alături de: campionul Robert Glință, președintele Comitetului Olimpic Român – Mihai Covaliu,  Tomas Moldovan, de la Ministerul Sportului, Vlad Niculae, de la Ministerul Dezvoltării, Larisa Lăcustă, Gica Dobrin, George Boroi, secretar general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Radu Antohi, primarul Cristian Gentea și mulți alții.

Camelia Potec la Pitești

Fosta mare înotătoare s-a declarat încântată de bazin și a anunțat că în 2023 va avea loc un campionat național e inot la Pitești.

Este extraordinar de frumos! Astăzi trăim acest vis devenit realitate. Este visul tuturor înotătorilor români. Ne vom întoarce aici încă din acest an, cu un campionat național.

 

Este un campionat național pentru categorii mai mici de vârstă. David, dacă își dorește, poate să vină ca invitat. David se pregătește acum pentru examenul de Bacalaureat”, a precizat Camelia Potec, pentru Digi Sport.

Declarațiile invitaților prezenți la inaugurarea Bazinului Olimpic Pitești le puteți viziona AICI. 

 

Foto: captură video Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Robert Glință, prezent la inaugurarea Bazinului Olimpic Pitești: „E foarte emoționant pentru mine, aici am crescut!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Digi | Gica Dobrin | Ministerul Dezvoltării | Ministerul Sportului | Pitești

Ultimele articole