Robert Glință, prezent la inaugurarea Bazinului Olimpic Pitești: „E foarte emoționant pentru mine, aici am crescut!”

de | 19.04.2023 12:52 | Știri, Județean, Lifestyle, Național

  • Piteșteanul Robert Glință a împlinit 26 de ani!

Robert bazin Pitesti

Astăzi, 19 aprilie, a avut loc ceremonia de deschidere oficială a Bazinului Olimpic Pitești, eveniment la care a participat și multimplul campion Robert Glință. De precizat că acesta este și cetățean de onoare al municipiului Pitești.

Robert Glință a primit în cadrul ceremoniei un tricou al FC Argeș, cu numărul 26, din partea primarului Cristian Gentea. Numărul a fost ales cu atenție , acesta semnificând vârsta pe care acesta a împlinit-o cu o zi în urmă.

Este ceva deosebit.

E foarte emoționant pentru mine, aici am crescut, aici am câștigat primele medalii. Mă simt ca într-o casă nouă.

Când eram mic, nu mi-am imaginat că voi intra într-un astfel de bazin. Arată total diferit, chiar dacă este același loc”, a precizat acesta.

Declarațiile invitaților prezenți la inaugurarea Bazinului Olimpic Pitești le puteți viziona AICI. 

Robert bazin Pitesti

Reamintim faptul că în luna ianuarie, fostul campion european Robert Glință și-a anunțat retragerea printr-o postare în mediul online.

A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv.

Prin urcușuri și coborâșuri acest sport m-a gândit atât de mult și m-a făcut să cresc într-o ființă umană mai evoluat care sunt astăzi.

Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin muncă asiduă pentru a atinge un scop și de a depăși adversitățile și obstacolele, mi-au crescut rădăcini adânci în mine care vor rămâne pentru totdeauna cu mine.

Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe drum. Fiecare dintre ei joacă un rol imens și lasă o urmă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu-mi pot exprima recunoștința îndeajuns.

Toate amintirile frumoase și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, conexiuni de suflet care depășesc viața de înot, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee pe parcurs.

Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc că ați arătat mereu sprijinul vostru și că ați crezut în mine indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să mă adresez și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, căci sunt doar o altă ființă umană până la urmă.

A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv.”a scris Robert Glință pe pagina de Facebook.

Robert bazin Pitesti

La câteva luni după această veste, Robert spune că nu regretă decizia luată și că  se pregătește să devină antrenor.

Voi ieși cu carnet de antrenor. Toate cunoștințele pe care le-am acumulat mă recomandă în domeniul antrenoratului, tot pe marginea bazinului voi ajunge. Nu regret că m-am retras, a fost o decizie înțeleaptă”, a declarat Robert Glință pentru Digi Sport.

 

Foto: facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Omologat de Federaţia Internațională de Înot. Bazinul Olimpic din Pitești este gata!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Robert Glință

Ultimele articole