Căminul Dr.Georgescu Bascov – Rezidență și Recuperare

de | 02.06.2023 17:30 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

  • Cel mai modern cămin dedicat atât îngrijirii persoanelor vârstnice, dar și recuperării postoperatori!

Căminul Dr.Georgescu Bascov

Aflat în Bascov, la 2 km de Pitești, într-o zonă liniștită și pitorească, ferită de zgomot, Caminul Dr. Georgescu beneficiază de o gradină deosebită de flori, pomi fructiferi, gazon, care ofera o ambianță de “pensiune” si nicidecum de cămin de bătrâni.

Este organizat ca și un spital de boli cronice, asigurând asistență medicală permanentă de înaltă calificare și dispune de dotare de excepție pentru îngrijirea și recuperarea pacienților:

  • sala de recuperare dotată cu aparate de kinetoterapie, electro și magnetoterapie, ultrasunete, laser, cabinet medical dotat cu electrocardiograf, ecograf, aparatură de oftalmologie.

Căminul Dr.Georgescu Bascov

  • Se asigură tratamente perfuzabile, manopere de mică chirurgie, sondare vezicală, examen oftalmologic, recoltare de analize de laborator.

Căminul Dr.Georgescu Bascov

  • Pacienții nostri beneficiază de camere de 1 și 2 paturi dotate cu grup sanitar propriu, TV, frigider, spații de relaxare și spațiu confesional, sală de mese cu bucătărie proprie, spălătorie de rufe, terasă închisă și curte exterioară generoasă.

Căminul Dr.Georgescu Bascov

Meniul este variat și adaptat în funcție de afecțiunile fiecăruia.

Căminul Dr.Georgescu Bascov

Caminul Dr.Georgescu Bascov-Rezidenta și Recuperare

Telefon: 0722.766.403

E-mail: mageorgescu@gmail.com

Adresă: Bascov, str. Lunca nr 55, jud Argeș.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov