Campania de curățenie de primăvară continuă la Mioveni!

de | 22.03.2023 09:35 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Reprezentanții Primăriei orașului Mioveni anunță continuarea campaniei de curățenie de primăvară.

Având în vedere cantitatea mare de deșeuri vegetale ce trebuie colectată în această perioadă, vă aducem la cunoștință faptul că derularea campaniei anunțate pentru zilele de 20 și 21 martie, va fi prelungită până la finele săptămânii”.

Mioveni

Municipalitatea precizează faptul că – celelalte categorii de deșeuri, precum cele voluminoase, DEEE sau menajere – nu fac parte din această campanie.

Vă rugăm să le depozitați corect pentru a putea fi ridicate.

 

Vă reamintim că pentru zonele de case, deșeurile se ridică din fața gospodăriei, iar pentru zonele de blocuri, de la platformele de colectare a gunoiului menajer.”, mai transmit aceștia.

Mioveni

Relații suplimentare puteți obține la: DISPECERAT (NON STOP): 0736.202.067; 0348/457.102

Mulțumim celor care au ales să respecte modul de depozitare a deșeurilor. Contăm pe implicarea lor activă, pentru că numai împreună protejăm mediul și putem păstra un oraș curat şi frumos!”

 

Foto: Primăria Orașului Mioveni

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole