Campania “USR te ascultă” continuă!

de | 13.10.2022 13:55 | Județean, Politic, Știri

USR-iștii continuă campania “USR te ascultă”, pe care au început-o de câteva luni, prin care doresc să afle problemele cu care se confruntă argeșenii.

USR

La ultimele acțiuni au participat viceprimarul Mihai Mihăilescu, consilierii locali USR din Pitești, deputatul Ionuț Moșteanu și senatorul Narcis Mircescu.

USR

Pe lângă această campanie, aceștia au distribuit și un ziar prin care își prezintă reușitele aleșilor USR din Argeș.

USR

La acțiunea de ieri a participat și Radu Mihail care a declarant următoarele:

La Pitești, alături de echipa USR Argeș, am discutat cu locuitorii orașului și am avut de la ei confirmarea că au nevoie de ceea ce USR luptă să livreze: o clasă politică fără mincinoși și profitori, fără incompetenți incapabili să gestioneze o criză ca cea actuală. Faptul că am reușit un prim pas în drumul către ,,Fără penali în funcții publice, reprezintă semnale că putem merge în direcția bună si că USR este singura forță politică ce poate transforma România în bine.”

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş

Ultimele articole