Campionatele Europene de haltere. Două medalii de argint, din prima zi

de | 16.04.2023 08:41 | Știri, Lifestyle, Național

Start bun pentru România în prima zi a Campionatelor Europene de haltere de la Erevan (Armenia). Sportiva română Cosmina Pană a câştigat două medalii de argint la Cat. 45 kg, sâmbătă, potrivit informării publicate pe paginii de Facebook a Federaţiei Române de Haltere.

”Start foarte bun pentru delegația României și primele două medalii de argint câștigate de Cosmina Pană, în limitele Cat. 45 Kg, la Europenele de Yerevan ARM.Sportiva noastră a terminat pe locul 2, la total cu 153 Kg, tot pe 2, la stilul smuls, cu 70 Kg si pe locul 4, la stilul aruncat, unde a reușit să ridice 83 Kg. Coechipiera Bianca Dumitrescu a obținut o clasare pe locul 4, la stilul smuls, cu 67 Kg și două clasări pe locul 5, la aruncat și la total cu 81 Kg și 148 Kg. Felicitări, fetelor! Hai, Romania!”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Haltere. Aseară erau așteptate să concureze alte două românce, la cat. 49 kg, Mihaela Cambei şi Monica Csengeri.

Sursă foto: Facebook Federația Română de Haltere.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Hai la Pitești Arena în a treia zi de Paște! Baschetbaliștii argeșeni joacă cu Rapid București

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole