Câmpulung: Tânăr fără permis, prins în timp ce conducea un moped neînmatriculat

de | 10.12.2023 15:57 | Județean, Eveniment

În ultimele 48 de ore, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Printre cei care au încălcat legea se află și un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Câmpulung. El s-a ales cu dosar penal, după ce a ieșit la plimbare cu un moped neînmatriculat și fără să aibă permis.

El a fost depistat, vineri, 8 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, în timp ce conducea un moped, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere, corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Mai mult decât atât, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.

Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu dosar penal.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat și fără permis de conducere, conform art. 334 și 335 din Codul Penal.”, transmite IPJ Argeș

foto descriptiv ziarebotosani.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Poliţia Română atrage atenţia asupra unui nou tip de fraudă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole