anchetaonline.ro

Carambol în Constanța. Cinci mașini s-au ciocnit și doi tineri au avut nevoie de ajutor!

de | 20.06.2023 09:44 | Știri, Eveniment, Național

Un carambol a avut loc în această dimineață în localitatea Valu lui Traian, pe sensul spre Constanța.

Cinci mașini s-au ciocnit, iar în vehicule se aflau șapte oameni.

Doi dintre aceștia, un tânăr de 21 de ani și o tânără de în vârstă de 23 de ani au avut nevoie de îngrijiri de la echipajele de ambulanță și SMURD venite la locul accidentului.

Din imagini reiese că nu ar fi păstrat distanța regulamentară.

În această dimineață, în jurul orei 7, pompierii militari constănțeni au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină la un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Valu lui Traian, sensul de mers spre Constanța. În accident au fost implicate cinci autoturisme, cu șapte persoane, toate conștiente și cooperante. Un bărbat în vârstă de 21 de ani și o femeie în vârstă de 23 de ani au fost asistați medical la fața locului de echipajele SMURD B2 și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, doar bărbatul fiind ulterior transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte șase persoane au refuzat transportul la spital. Intervenția este încheiată”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța, la Digi24.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vezi unde. Trafic restricționat în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: