Caravana SMURD ”Fii pregătit” vine în orașul Mioveni

de | 22.08.2023 17:45 | Mioveni, Administrație

Administrația locală din Mioveni anunță că duminică, 27 august, caravana SMURD ”Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru Răspuns la Situații de Urgență vin în orașul Mioveni.

”Doriți să fiți pregătiți pentru a face față situațiilor de urgență? Răspunsul ar trebui să fie categoric da, pentru că sunt în joc viața și bunurile dumneavoastră, drept urmare vă așteptăm alături de noi duminică, 27 august 2023, în intervalul orar 09:00-21:00, în orașul Mioveni, unde veți avea parte de o experiență inedită.

Veți regăsi Caravana SMURD ”Fii Pregătit” și Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Situații de Urgență, iar aceste două ”laboratoare” îi vor ajuta pe cei curioși să se transforme în partenerii pompierilor pentru salvarea de vieți și bunuri”, anunță administrația locală din Mioveni.

Copiii și toți cei interesați pot vedea tehnica de intervenție a pompierilor argeșeni și vor lua parte la activități informativ-educative. Acestea urmăresc conștientizarea populației asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de situații de urgență.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ACUM! Accident rutier între două mașini la Arefu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni