Cardul de energie 2023. Tot mai mulți români și-au plătit facturile online

de | 25.02.2023 19:41 | După subiect, După locație, Economic, Județean, Național, Știri

Din data de 20 februarie până în prezent au fost efectuate 116.268 de plăți și facturi de 37 de milioane de lei achitate cu cardul de energie anunță Compania Națională Poșta Română pe pagina de Facebook.

116.268 de plăți și facturi de 37 de milioane de lei achitate cu cardul de energie în primele zile de implementare a programului destinat persoanelor vulnerabile pentru plata facturilor la energie, anunță Compania Națională Poșta Română pe pagina de Facebook. 10.000 de plăți s-au efectuat prin aplicația online, care se găsește pe site-ul Poștei Române.

”Profitați de faptul că este weekend și aveți mai mult timp pentru a vă plăti facturile online sau pentru a ajuta pe cineva apropiat să le plătească, prin intermediul platformei de pe site-ul nostru. Procedura este foarte simplă, iar noi vă punem la dispoziție un ghid care vă îndrumă pas cu pas ce să faceți”, arată cei de la Poșta Română în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Vă reamintim că pentru a plăti online cu cardul de energie trebuie să intrați aici și să urmați pașii:

  • Înregistrați cererea;
  • Sunteți îndrumat pas cu pas pentru încărcarea documentelor;
  • Primiți pe e-mail confirmare că solicitarea de plată a fost înregistrată.

În cel mult 5 zile mai primiți, tot pe e-mail, o altă confirmare că cererea v-a fost rezolvată. Dacă vreunul dintre documentele încărcate se dovedește necorespunzător, primiți notificare în acest sens.

Sursă foto: Facebook Compania Națională Poșta Română.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din 15 martie. Restaurantele, obligate să treacă caloriile în meniu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poșta Română

Ultimele articole