Casa Argeșeană Tradițional – petreceri cu muzică bună și bucate alese! S-a deschis și terasa!

de | 18.05.2023 16:03 | Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

  • Casa Argeșeană Tradițional a deschis și terasa!

E vremea teraselor și a serilor prelungite în oraș, iar Casa Argeșeană are toate atuurile pentru a vă deveni gazdă bună.

Casa argeseana terasa - Casa Argeșeană Tradițional – petreceri cu muzică bună și bucate alese! S-a deschis și terasa!

Restaurantul situat în inima Piteștiului, peste drum de Muzeul Județean, s-a remarcat prin bucatele tradiționale și savuroase pe care le are în meniu, de la ciorba în pâine coaptă, până la tochitura argeșeană.

casa argeseana mancare2 - Casa Argeșeană Tradițional – petreceri cu muzică bună și bucate alese! S-a deschis și terasa!

Apetisante de la prima vedere, preparatele gastronomice pregătite din ingrediente de calitate, după rețete moștenite din generație în generație, cuceresc de la prima degustare și te fac să revii iar și iar.

casa argeseana mancare - Casa Argeșeană Tradițional – petreceri cu muzică bună și bucate alese! S-a deschis și terasa!

Serile de vară pot fi petrecute pe terasa restaurantului Casa Argeșeană.

Spațioasă, îmbogățită cu plante verzi, terasa este gândită astfel încât să fie utilă și pentru familiile cu copii. În timp ce părinții și prietenii lor stau la masă, cei mici au o zonă de joacă generoasă. Se pot distra ore bune pe tobogane, leagăne și prin căsuțe, lăsându-i pe părinți să își reîncarce bateriile și să se relaxeze.

casa argeseana loc de joaca2 - Casa Argeșeană Tradițional – petreceri cu muzică bună și bucate alese! S-a deschis și terasa!

De asemenea, în meniul Casa Argeșeană sunt multe preparate care pot fi pe placul și celor mai mofturoși micuți, cu garanția prospețimii și a calității, de la salate la deserturi de-ți plouă-n gură.

casa argeseana desert - Casa Argeșeană Tradițional – petreceri cu muzică bună și bucate alese! S-a deschis și terasa!

De asemenea, serile de petrecere cu muzică live au devenit deja emblematice pentru Casa Argeșeană.

Localul are ca invitați formații cunoscute, interpreți și instrumentiști care fac un adevărat spectacol creând seri memorabile, cu dans și voie bună, transformând o seară banală în una de pomină.

casa argeseana petrecere - Casa Argeșeană Tradițional – petreceri cu muzică bună și bucate alese! S-a deschis și terasa!

Așa că, dacă vrei să mănânci bine și să ai o atmosferă de petrecere, cu multă bună dispoziție, atunci clar știi că trebuie să vii la Casa Argeșeană!

casa argeseana petrecere2 - Casa Argeșeană Tradițional – petreceri cu muzică bună și bucate alese! S-a deschis și terasa!

Petrecerea ta de familie, fie că e botez, nuntă sau aniversare, poate fi organizată la cele mai înalte standarde la Casa Argeșeană. Un local intim, unde primează serviciile de calitate, cu meniu bogat și atenție la detalii, te va ajuta să ai un eveniment memorabil.

Bulevardul Eroilor, nr. 5, Pitești| Tel. 0348 455 404

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Casa Argeşeană | Pitești

Ultimele articole