Șapte angajați ai unei firme au furat piese auto de 800.000 de euro! O argeșeancă a ajuns la închisoare!

de | 18.05.2023 16:38 | Știri, După locație, Eveniment, Județean, Național

Mai mulți angajați ai unei companii din Sibiu au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce ar fi furat marfă de 800.000 de euro din stocurile firmei pentru care lucrau. Aceștia au sustras piese și componente auto, iar în urma perchezițiilor a fost descoperit și un camion plin cu marfă, conform Turnul Sfatului.

Totodată, o femeie din Argeș care a acționat drept complice, o femeie, a fost trimis după gratii, în dosarul de delapidare al cărui prejudiciu se ridică la 800.000 de euro, potrivit Digi24.

Cei opt și-au început afacerea ilegală cu piese auto încă din anul 2020.
Deși în urma perchezițiilor, oameni legii au ridicat suma de 42.000 de euro, dar și bunuri de 35.000 de euro, prejudiciul total se ridică la 800.000 de euro.

Din cele 16 persoane duse la audieri, 8 au fost reținute. Este vorba despre cei 7 angajați ai firmei din Sibiu, dar și de complicele lor – o femeie din Argeș, scrie sursa citată.

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza penală privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, furt calificat și furt, la data de 17 mai, mai multe persoane au fost reținute”, a informat IPJ Sibiu în comunicatul de presă transmis joi. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițișttii de la Biroul de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean cercetat penal pentru plăceri! Scene de exhibiționism în fața unor minore, pe o stradă din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: