(VIDEO) O casă din Ștefănești a izbucnit în flăcări! Intervin pompierii!

de | 18.07.2023 12:11 | Știri, Eveniment, Județean

Update

La fața locului, pompierii au acționat cu trei autospeciale pentru oprirea din dezvoltare și atingerea incendiului, care s-a manifestat la o bucătărie de aproximativ 30 mp, lipită de casă, și la aproximativ 20 mp din izolația termică a casei, plus circa 6 mp din asteriala locuinței.
Colegii noștri au intervenit prompt și au reușit să evite propagarea flăcărilor la casele învecinate și la întregul acoperiș al locuinței.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un cablu de electricitate defect, neizolat corespunzător sau cu izolație deteriorată.”, transmite ISU Arges.

Evenimentul se confirmă, iar după prima evaluare a pompierilor, acesta se manifestă la o anexă lipită de spatele casei și cu propagare la acoperișul locuinței.

În aceste momente, echipajele de pompieri lucrează pentru lichidarea incendiului.

Din fericire, în urma incidentului, nu au fost identificate victime.

Informații inițiale

În urmă cu doar câteva momente, pompierii au fost sesizați cu privire la un incendiu ce a izbucnit la o casă din orașul Ștefănești.

La locul fața locului au fost solicitați să intervină pompierii pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Încă nu se știe dacă în eveniment sunt implicate și victime.

Revenim cu mai multe detalii.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetonline.ro

Argeșeanul de 28 de ani, cu afecțiuni medicale dat dispărut – A FOST GĂSIT!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: