Castelul Bran a fost închiriat de Elon Musk pentru o peterecere de Halloween

de | 29.10.2022 14:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Lifestyle, Național

Cel mai bogat om de pe planetă, Elon Musk, ar fi ales să închirieze castelul Bran pentru a organiza petrecerea de Halloween, care ar putea fi considerată evenimentul anului în România.

Potrivit surselor Mediaflux.ro, la party își vor face apariția nume celebre, precum îndrăgita actriță Angelina Jolie.

De asemenea, magnatul Peter Thiel și partenerul său, Matt Danzeisen, ar fi deja în Capitală, urmând să participe și ei la petrecerea organizată de Elon Musk.

Peter1ok - Castelul Bran a fost închiriat de Elon Musk pentru o peterecere de Halloween

Foto Mediaflux.ro

Conform aceleași surse, la eveniment ar urma să vină Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), peste 200 de oameni fiind așteptați.

Matt ok - Castelul Bran a fost închiriat de Elon Musk pentru o peterecere de Halloween

Foto Mediaflux.ro

O parte din grup ar fi ajuns în țara noastră, la bordul unui privat-jet, în jurul orei 03:00. Magnații ar fi fost cazați la un hotel de lux din București, iar acolo ar fi fost surprinși de paparazzi.

Elon Musk organizează Dracula’s Experience

Pentru a organiza o petrecere de neuitat, Elon Musk ar fi angajat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience, așa cum a fost numit party-ul. Mai mult, Mediaflux notează că alături de miliardarii și vedetele de renume mondial se va afla și primarul localității Bran din Brașov.

ini yang akan terjadi pada twitter di tangan elon musk vcr - Castelul Bran a fost închiriat de Elon Musk pentru o peterecere de Halloween

Musk ar dori să ofere invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională, motiv pentru care a ales castelul Bran din România.

Evenimentul a fost ținut secret, până astăzi, când jurnaliștii din presa națională au obținut informații limitate.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) O petrecere în plină stradă a blocat circulația în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: