Cățel resuscitat după incendiul din Pitești provocat de o lumânare care ardea încă de la Înviere

de | 08.05.2024 16:20 | Pitești, Eveniment

Imagini dramatice au putut fi surprinse astăzi în Pitești, în urma incendiului care a avut loc la un apartament din cartierul Găvana.  Pompierii sosiți la fața locului au găsit  într-un dormitor un cățel inconștient, intoxicat cu fum, pe care servanții l-au scos imediat afară, l-au resuscitat și l-au pus la perfuzii. Patrupedul și-a revenit, iar bucuria tuturor a fost pe măsură.

Proprietara lăsase aprinsă în apartament o lumânare care ardea încă din noaptea de Înviere. Femeia a mers la cumpărături în cartier și cel mai probabil cățelușul a răsturnat lumânarea, provocând astfel incendiul. Pentru că nu a avut cum să iasă pe geam, fumul a ieșit pe casa scării din apartamentul situat la parterul blocului.

Totul a ars mocnit până la sosirea forțelor de intervenție, care au spart ușa, au scos patrupedul, l-au resuscitat și i-au pus o branulă cu săruri, intervenția finalizându-se cu succes. Datorită intervenției prompte a pompierilor, focul nu s-a extins și la alte locuințe, însă toate camerele apartamentului sunt  afectate.

Sursa foto/video: ISU Argeș

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

Incendiu la un apartament din Pitești! Intervin mai multe echipaje de pompieri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: cățel | reuscitat

Ultimele articole