Incendiu la un apartament din Pitești! Intervin mai multe echipaje de pompieri

de | 08.05.2024 12:06 | Pitești, Eveniment

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la un apartament din cartierul piteștean Găvana, de pe strada Victor Babeș. Până în acest moment nu se cunoaște dacă în urma incidentului există și victime.

La fața locului au fost chemați pompierii, care intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Știre în curs de actualizare

INFORMAȚII NOI

Incendiul s-a manifestat cu fum dens într-o cameră a apartamentului, iar din bloc s-au evacuat 10 persoane. Într-un dormitor salvatorii au găsit un cățeluș intoxicat cu monoxid de carbon, care a fost evacuat și i s-au acordat îngrijiri medicale. Acesta și-a revenit și a fost predat proprietarei.

catel incendiu Pitesti - Incendiu la un apartament din Pitești! Intervin mai multe echipaje de pompieri

Totodată, a fost evacuat și fumul din apartament și de pe casa scării. În urma evenimentului au ars elemente combustibile de la două aparate electrocasnice și s-au degradat ușile de la mai multe încăperi și un corp de mobilier.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este foc deschis în spații închise (lumânare lăsată nesupravegheată), transmite ISU Argeș.

 

Sursa foto/video ISU Argeș

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări! O persoană a fost rănită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: incendiu | Pitești

Ultimele articole