Tragedie într-o familie argeșeană! Și-a pierdut viața după ce s-a bătut cu nepotul

de | 08.05.2024 13:09 | Județean

Tragedie într-o familie argeșeană, în comuna Coșești, petrecută chiar înaintea Sărbătorilor Pascale, în Joia Mare. Un bătrân în vârstă de aproximativ 70 de ani și-a pierdut viața, în urma unei certe cu un nepot.

Unchiul și tânărul în vârstă de aproximativ 20 de ani s-au lovit, iar în timpul stării conflictuale bătrânul a căzut cu gâtul într-un lemn. Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut din păcate să facă nimic pentru el, fiind declarat decesul. Totul s-a petrecut la locuința nepotului.

În timp ce familia tânărului susține că totul a fost un accident, familia victimei, de etnie rromă, din Nămăești, afirmă  că bătrânul a fost de fapt omorât.

A fost deschis un dosar penal pentru loviri cauzatoare de moarte, iar oamenii legii fac audieri pentru a afla exact în ce împrejurări s-a petrecut tragedia. Trupul victimei a fost transportat pentru necropsie la Serviciul Județean de Medicină Legală Argeș.

Ce spune Poliția Argeș despre eveniment

În ziua de 2 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, pe fondul consumului de alcool, pe raza comunei Coșești, între un bărbat de 70 de ani și un membru de familie al acestuia, tânăr de 22 de ani.

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, precum și un echipaj medical, care a acordat îngrijiri bărbatului de 70 de ani. La scurt timp a survenit decesul persoanei.

 

La fața locului s-a deplasat echipa operativă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, în cauză fiind întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma loviturilor cauzatoare de moarte.

 

Procurorul de caz, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, desfășoară activități de urmărire penală, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun, transmite IPJ Argeș.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: bătrân mort | Coșești | tragedie

Ultimele articole