Clubul Sportiv Titanii 2023, mereu în formă! Titanii se pregătesc de tabără!

de | 08.05.2024 13:21 | Județean, Lifestyle

Aventura titanilor continuă cu și mai multă încredere! Dezvoltarea armonioasă a celor mici este pe mâinile dibace ale antrenorilor de înaltă ținută sportivă. Iar acum echipa antrenorilor titani pregătesc tabăra de vară!

Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023. Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023. Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023.

În casa titanilor, echipa de antrenori pregătește o super tabără cu activități sportive, educative, drumeții și foc de tabăra. Toate activitățile menite să dezvolte abilitățile celor mici. Copiii vor învața să socializeze și să exploreze într-un mediu supravegheat și se vor distra.

Șase zile în tabără la munte

Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023.

Tabăra va avea loc la Cabana Postăvaru, Brașov, în perioada 19 – 24 august. Timp de 5 nopți, respectiv 6 zile, copiii vor participa la o multitudine de activități distractive, educative și sportive. Costul taberei este de 1.500 lei, iar în acesta intră cazarea, câte trei mese pe zi, transportul și gama variată de activități gândite de echipa de antrenori a Clubului Sportiv Titanii 2023. Un lucru important de menționat este că la această tabără pot participa și copiii care nu sunt înscriși la Club cu vârsta de la 5 ani până la 14 ani.

Se fac înscrieri

Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023. Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023. Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023. Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023. Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023.

Dacă încă căutați o activitate potrivită copilului, e bine de menționat că cei de la Clubul Titanilor au dat startul înscrierilor la: înot (inițiere, perfecționare și programul Babyswim); judo; handbal; dans; aerobic și fotbal. Pentru părinți este bine de menționat faptul că: cursurile de înot sunt la Bazinul Olimpic și la Marcea Sport; cele de judo, fotbal și handbal la sala de sport din comuna Budeasa; aerobicul și dansul sportiv la sală Fairplay din Bradu.

”Suntem gata să împărtășim cu voi talentul și pasiunea noastră!”, transmit cei din Clubul Titanii!

Pentru înscrieri și detalii puteți apela numărul de telefon: 0738193528.

Program Recepție:

Luni -Vineri 10:00-18:00

Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Club Sportiv Titanii 2023 organizează în această vară cea mai tare tabără!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clubul Sportiv Titanii

Ultimele articole