Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări! O persoană a fost rănită

de | 08.05.2024 08:02 | Eveniment, Județean

Un incendiu a izbucnit în această dimineață în comuna argeșeană Mălureni, satul Păuleasca. Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări, iar în urma incidentului un bărbat a fost rănit.

Pentru stingerea incendiului la fața locului au ajuns pompierii cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe, pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Paramedicii SMURD au asistat o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 27 de ani, care prezenta o plagă la membrul superior drept. În urma monitorizării, persoana a refuzat transportul la spital, transmite ISU Argeș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum amplasat ori neprotejat termic față de elementele combustibile din apropierea acestuia.

Sursa foto: ISU Argeș

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

Incendiu de proporții provocat de un copil de 6 ani. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: incendiu | Mălureni

Ultimele articole