La Mioveni. O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună!

de | 08.05.2024 09:03 | Mioveni, Administrație

A treia campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor va avea loc în data de 14 mai, fiind organizată de către Primăria Orașului Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, cu sprijinul Asociației Tierhlife Hoffnung.

Sursă foto: Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Astfel, potrivit informării publicate de cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni campania de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună, cu sau fără stăpân, va avea loc tot în zona de picnic Făgetu, iar înscrierile se vor face pe bază de programare la numărul: 0733438006. În jur de 100 de animale au beneficiat gratuit de această intervenție în cadrul primelor două campanii desfășurate anul acesta. Campania, care se adresează exclusiv câinilor din oraș, vizează reducerea numărului de animale fără stăpân și controlul populației canine.

”Atenţie!! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân, iar nerespectarea se sancţionează cu amendă!”, reamintesc cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Foto descriptiv. Sursă foto: Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări! O persoană a fost rănită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole