Din cauza valului de căldură. Se lucrează noaptea pentru finalizarea lucrăilor din Nord

de | 20.06.2024 13:45 | Pitești, Administrație

Administrația locală din Pitești informează cetățenii că dezvoltatorul S7 Pitești Property și Mitiska REIM anunță prelungirea unor etape ale lucrărilor la sensul giratoriu Shopping Park Pitești — Leroy Merlin (Bulevardul Nicolae Bălcescu), din cauza condițiilor meteo. Valul de căldură excesivă impune reorganizarea ultimelor operațiuni tehnice privind racordarea, asfaltarea și realizarea marcajelor.

Astăzi și mâine (20-21 iunie), pe parcursul zilei, se vor efectua ultimele lucrări mecanizate de spargere a terasamentului. În perioada 24-27 iunie (de luni până vineri), lucrările se vor desfășura noaptea, începând cu ora 20:00. În această perioadă, circulația se va desfășura pe câte o bandă de mers, în ambele direcții. De vineri, 28 iunie, toate restricțiile impuse vor fi ridicate, iar intersecția va funcționa în regim de sens giratoriu. Investitorul își cere scuze pentru disconfortul prelungit și mulțumește autorităților și participanților la trafic pentru înțelegere!

Foto descriptiv. Sursă foto: Primăria mUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste bună pentru locuitorii orașului Mioveni! S-a deschis primul magazin dm

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Nicolae Bălcescu | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole