Cea mai mare companie din lume ar putea cumpăra Dacia!

de | 04.09.2022 19:56 | Știri, Importante, Județean

Cea mai mare companie din lume, Aramco are în prezent afaceri de 2,2 trilioane de dolari și este interesată în preluarea unei cote dintr-o divizie a Grupului Renault. Marea companie apaține de guvernul Arabiei Saudite.

Această divizie include mai multe fabrici de motoare și cutii de viteze din compania Dacia.

Compania Armaco este interesată în a colabora cu Renault pentru dezvoltarea de combustibili sintetici pentru motoarele cu ardere internă. Mai mult de atât, firma Arabiei Saudite are chiar un centru de dezvoltare în Franța, unde activează în domenii precum energie, transport şi mediu.

Astfel, Renault va deține un procent de 40% din acțiunile Horse. Geely va deține încă 40% din acțiuni, iar Aramco va prelua ultimele 20% din acțiunile rămase, scrie newsweek.ro.

Totuși, nu este încă confirmat acest aspect, un răspuns urmând să fie dat în această toamnă.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Kaufland a renunțat la mai multe produse!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Renault