Kaufland a renunțat la mai multe produse!

de | 04.09.2022 19:23 | Știri, Eveniment, Național

Echipa Kaufland România a anunțat că în următoarea perioadă nu va mai dispune de anumite produse pe care le comercializa în mod normal. Lanțul de magazine a renunțat la ele, însă nu precizează despre ce produse este vorba, transmite pitesti24.ro.

Anumiți furnizori ne-au comunicat majorări de preț nerezonabile în opinia noastră, pe care nu am putut să le acceptăm, aceștia alegând în consecință să sisteze livrarea produselor către Kaufland”, explică retailerul.

Iată mesajul integral al companiei către clienții Kaufland: „În perioada următoare veți constata că anumite produse de brand nu se mai găsesc pe rafturile noastre. Dorim să vă cerem scuze în avans pentru acest lucru.

Anumiți furnizori ne-au comunicat majorări de preț nerezonabile în opinia noastră, pe care nu am putut să le acceptăm, aceștia alegând în consecință să sisteze livrarea produselor către Kaufland.

Pentru a vă putea oferi aceste articole și pe viitor, purtăm în continuare negocieri cu furnizorii.

Pentru moment, datorită gamei noastre largi de produse vă putem oferi alternative atractive atât pentru produse de brand, cât și marcă proprie, menținându-ne în continuare promisiunea noastră față de clienți: varietate mare, calitate înaltă și cele mai bune prețuri”, informează Kaufland România.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu la o autoutilitară în Bradu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Kaufland