Centrul Cultural Mioveni: 25 Martie a fost desemnată din anul 2002, Ziua Poliției Române

de | 25.03.2024 12:03 | Anunțuri, Mioveni

În fiecare an pe 25 martie este sărbătorită Buna Vestire. Este ziua în care Arhanghelul Gavril i-a dat Fecioarei Maria vestea că îl va naște pe fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos. Totodată pe 25 martie este celebrată și Ziua Poliţiei Române.

Cu acest prilej reprezentanții Centrului Cultural Mioveni au transmis următorul mesaj:

25 Martie a fost desemnată din anul 2002, Ziua Poliției Române.
Alegerea acestei date este legată de simbolul creștin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat și pe actualul drapel al Poliției Române.
Sărbătoarea Bunei Vestiri, denumită popular Blagoveștenie, amintește de ziua în care Sfântul Arhanghel Gavriil a vestit Fecioarei Maria că îl va naște pe Fiul lui Dumnezeu.
Buna Vestire este semnul iubirii dumnezeiești și începutul mântuirii noastre”, este mesajul transmis de Centrul Cultural Mioveni pe pagina de socializare.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni