Centrul Cultural Pitești organizează joi, 4 ianuarie 2024, două evenimente culturale

de | 01.01.2024 20:00 | Pitești, Lifestyle

  • Două noi evenimente culturale sunt anunțate de Centrul Cultural Pitești.
Acestea sunt programate de reprezentanții instituției în data de 4 ianuarie 2024.
Evenimentele pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
Iată care sunt evenimentele:
  • Dialog și recital poetic, susținut de poetul Virgil Diaconu, directorul revistei de cultură „Cafeneaua literară”, și de invitatul său special, poetul și dramaturgul Șerban Codrin Denk, eveniment care va avea loc joi, 4 ianuarie, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții;
  • Recitalul de muzică folk-hop cu titlul „Anul Nou este un om”, susținut de M. C. Grăilă, pe numele real Octavian Dărmănescu, muzeograf, dr. în istorie, scriitor și cantautor, eveniment care se va desfășura joi, 4 ianuarie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Foto: Facebook

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ce amenzi riscă operatorii economici? E-factura este obligatorie!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole