Cestor a plecat de la FC Argeș

de | 10.01.2023 14:25 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Fundașul central Mike Cestor a plecat de la FC Argeș. Fotbalistul congolez a venit în iunie anul trecut la echipa piteșteană din postura de jucător liber de contract.

”Clubul nostru și fotbalistul Mike Cestor au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Fundașul central congolez a îmbrăcat tricoul alb-violet în 17 partide, în toate competițiile. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi dorește mult succes în activitatea profesională”, se arată în comunicatul transmis de FC Argeș.

Sursă foto: argesfc.ro

Cine este Mike Cestor? Fundașul central a ajuns în iunie 2022 la Pitești din postura de jucător liber de contract, congolezul încheind conturile cu CFR Cluj înainte. Sosit în Gruia în vara anului 2019, Cestor a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-2020, 2020-2021). Mike a jucat pe parcursul carierei la echipe precum AC Pisa, Leyton Oreint, Boreham Wood, Woking FC, SAS Epinal, Astra Giurgiu și CFR Cluj.

Sursă foto: argesfc.ro.

CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

FC Argeș și-a luat argentinian

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges