Cetăţean pakistanez jefuit în Pitești! O persoană a fost arestată și două se află sub control judiciar

de | 08.06.2023 14:19 | Știri, După locație, Județean

Informații noi

În cursul zilei de ieri, 7 iunie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Vă reamintim că este vorba despre cazul tânărului din Pakistan, aflat în România, care fost jefuit de către trei persoane, din București, după ce ar fi chemat în locuinţa în care se afla, în municipiul Piteşti, o femeie pentru servicii sexuale.

Hoții nu au reușit să se mai bucure de banii, pentru că au fost prinși.

În urma administrării de probatoriu, oamenii legii au extins cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă, iar o tânără de 22 de ani, din București a fost reținută pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, ea va fi dusă fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Potrivit cercetărilor, fata ar fi declarat, cu ocazia audierii în calitate de martor în dosarul penal, aspecte neadevărate cu privire la fapta reținută în sarcina bărbatului de 27 de ani.

Reamintim că, în ziua de 05 mai a.c., în urma administrării probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în aceeași zi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești l-a prezentat pe cel în cauză în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.
Anterior, în ziua de 16 martie a.c., tânăra de 21 de ani a fost reținută pentru 24 de ore față de, față de cea în cauză fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.
De asemenea, în ziua de 03 mai a.c., a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, și față de minora de 17 ani.”, transmite IPJ Argeș

Știre inițială

Cetăţean pakistanez jefuit de 3 români! A rămas fără 10.000 de euro la Pitești

Vineri, 5 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au identificat și reținut un bărbat de 27 de ani.

Un tânăr din Pakistan, aflat în România, a fost jefuit de către trei persoane, din București, după ce ar fi chemat în locuinţa în care se afla, în municipiul Piteşti, o femeie pentru servicii sexuale.

Incidentul a avut loc în luna ianuarie, însă cei trei suspecţi, un bărbat de 27 de ani, o tânără de 21 de ani, și o minoră de 17 ani, de tâlhărie calificată au fost prinşi săptămâna aceasta.

Potrivit cercetărilor, în seara zilei de 22 ianuarie, tânărul pakistanez a fost atacat de cei trei, în urma căreia i-au luat cetățeanului străin o borsetă cu 10.000 de euro, împărțind banii între ei.

Pe 5 mai, bărbatul suspectat de agresiune a fost reţinut şi ulterior a fost arestat preventiv.

Cele două femei sunt cercetate sub control judiciar, acuzațiile la adresa celor trei fiind de tâlhărie.

foto descriptiv știrilekanald.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi argeșeni amendați de polițiști! Și-au scos motocicletele la plimbare, deși aveau RCA și ITP expirate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Pakistan | Pitești

Ultimele articole