Doi argeșeni amendați de polițiști! Și-au scos motocicletele la plimbare, deși aveau RCA și ITP expirate

de | 07.05.2023 18:00 | Știri, După locație, Județean

Doi argeșeni amendați de polițiști! Și-au scos motocicletele la plimbare, deși aveau RCA și ITP expirate

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea cauzelor care duc la producerea accidentelor rutiere.

În urma verificărilor, oamenii legii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.800 de lei, totodată fiind retrase două certificate de înmatriculare și o plăcuță cu numărul de înmatriculare.

În acest sens, și un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Topoloveni a fost amendat cu 2.305 lei, după ce a fost prins de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, conducând o motocicletă care avea, atât asigurarea, cât și ITP-ul expirate.

Tânărul a fost depistat de oamenii legii, în cursul zilei de ieri, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 7 Topoloveni.

Ca urmare a abaterilor, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 2.305 lei, totodată fiind retras certificatul de înmatriculare și plăcuța cu numărul de înmatriculare.

Un caz asemănător a avut loc, în cursul zilei de ieri, și pe raza comunei Țițești, unde polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat un tânăr de 18 ani, din Mioveni, care conducea o motocicletă a cărei asigurare era expirată.
În urma celor constatate. tânărul a fost sancționat cu avertisment, iar certificatul de înmatriculare și plăcuța cu numărul de înmatriculare au fost retrase.

 Aleph News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer agresiv în trafic! Un tânăr de 18 ani a fost „premiat” de polițiști piteșteni

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole