Incident grav în gara Stolnici! Victima a fost transportată la spital în stare de inconștiență

de | 07.05.2023 18:22 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Incident grav în gara Stolnici! Victima a fost transportată la spital în stare de inconștiență

Un incident grav a avut loc, în această după-amiază, pe raza localității Stolnici.

În urma unui apel la 112, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați de către un mecanic-ajutor de șef de tren, cu privire la faptul că, după trecerea trenului în care se afla, ar fi observat că un bărbat din apropierea căii ferate ar fi căzut, fără a se ridica ulterior.

Bărbatul, în vârstă, de 51 de ani, din Hârsești, ar fi alunecat în zona șinelor de tren, lovindu-se în zona capului, la aproximativ 300 metri de intrarea în gara Stolnici dinspre Hârsești.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au intervenit pentru asigurarea primelor măsuri la fața locului, cercetările urmând să fie efectuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș.

Bărbatul prezintă leziuni la cap și este stabil, cu funcții vitale.
Pacientul a fost intubat și este transportat la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.” transmite ISU Argeș

În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș continuă cercetările  pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer agresiv în trafic! Un tânăr de 18 ani a fost „premiat” de polițiști piteșteni

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: