Scandal cu 6 persoane, într-un local din Pitești! Doi bărbați au primit interdicție

de | 07.05.2023 19:57 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Scandal cu 6 persoane, într-un local din Pitești! Doi bărbați au primit interdicție

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în urma cărora și au identificat și reținut doi bărbați, de 32 și 27 de ani.

Oamenii legii au început cercetările în urma unor imagini apărute în spațiul public, privind un conflict stradal pe raza municipiului Pitești.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în noaptea de 08 spre 09 aprilie, a avut loc un conflict între trei persoane, de 33,35 și 38 de ani din Mioveni, cu alți trei bărbați, de 32 de ani, din Ștefănești, 27 de ani, din Topoloveni, respectiv de 29 de ani, din Pitești.

Scandalul dintre cele șase persoane a avut loc în incinta unui local din Pitești, continuând, ulterior, și în proximitatea acestuia.

După administrarea probatoriului, în ziua de 04 mai, bărbatul de 32 de ani, din Ștefănești, și bărbatul de 27 de ani, din Topoloveni, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 05 mai să fie dispuse măsuri preventive.

Ulterior, cei doi bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar față de cei doi fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În acest caz, bărbații au obligația de a nu părăsi teritoriul României, de nu lua legătura prin nicio modalitate cu persoanele vătămate și martorii audiați în cauză, respectiv de a nu pătrunde în incinta localului din municipiul Pitești unde a avut loc starea conflictuală.

Foto descriptiv Bistriteanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incident grav în gara Stolnici! Victima a fost transportată la spital în stare de inconștiență

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: