Cetățean străin prins cu 50 de kilograme de droguri în mașină. A fost arestat

de | 22.12.2023 21:07 | Național, Eveniment

Un cetăţean străin a fost prins în flagrant cu aproximativ 50 de kilograme de substanţă psihoactivă 2-MMC în autoturismul său. A fost reţinut de procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Cluj şi apoi arestat preventiv.

Potrivit Poliției Române, bărbatul de 44 ani a fost prins în flagrant, ieri, 21 decembrie, în timp ce ar fi transferat, din autoturismul său, în alt autoturism, aproximativ 50 de kilograme de substanță psihoactivă 2-MMC, ambalată în saci ascunși în mai multe cutii de carton.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul ar fi introdus drogurile în țară, din Ungaria, pe cale terestră, în scopul comercializării lor pe teritoriul României.

La data de 21 decembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea unui bărbat (cetățean străin), cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.”, transmite Poliția Română

Astăzi, 22 decembrie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Foto: Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricţii de circulaţie pe DN7, în perioada Crăciunului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj | Poliția Română

Ultimele articole