Pitești: Tineri prinși cu plicuri de droguri la ei, în centrul orașului!

de | 12.06.2023 16:11 | Eveniment, Județean, Știri

În acest weekend, cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost prinși de jandarmii argeșeni, în centrul Piteștiului, având asupra lor substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și psihotrope.

Comportamentul suspect de care dădeau dovadă i-a făcut pe jandarmii argeșeni să îi controleze.

În urma verificărilor, jandarmii au găsit asupra lor, 16 plicuri transparente autosigilante, ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde închis, susceptibile de a fi interzise de legislația în vigoare, precum și un plic transparent ce conținea o substanță de culoare albă sub formă de cristale, susceptibilă de a fi interzisă de legislația în vigoare.

Pe numele tinerilor, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate către Brigada de Combaterea a Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.

sursă foto stiridecluj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe A1! Mașină răsturnată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești