Cine e cu Mafia vine la Analogue Festival 2023!

de | 28.06.2023 11:43 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni, Național

Distracția se anunță anul acesta la Analogue Festival. Astfel, cine e cu Mafia vine în august la cea de-a doua ediție a festivalului care va avea loc tot pe platoul Făget din Mioveni, în perioada 25 – 27 august 2023.

Încă vă puteți achiziționa biletele la Analogue Festival , atât de la sediul Centrului Cultural Mioveni, luni, miercuri în intervalul orar 08.00 – 16.00, marți, joi 08.00 – 17.00 și vineri 08.00 – 14.00, cât și online de pe platformele iaBilet.roBilete.ro, Entertix și de aici.

Evenimentul se va desfășura în perioada 25-27 august 2023 în Mioveni.

Cea de-a doua ediție va avea loc tot pe platoul Făget din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Centrului Cultural din Mioveni. Analogue Festival este despre evadare în natură, alături de o varietate de artiști de la noi și de peste hotare, care aduc la un loc toți iubitorii de muzică bună. Iar Platoul Făget din Mioveni este locul perfect în care să te deconectezi de agitația urbană și să te reconectezi cu oamenii care sunt pe același vibe cu tine. Cei care vor urca pe scenă sunt: John Newman, Selah Sue,Subarpați, Tinie Tempah, B.U.G. Mafia, Delia, Asian Dub Foundation, Kedebostany,Byron,HVNDS, Vița de Vie, ROA, The Mono Jacks, Valeria Stoica, Spike, Șatra B.E.N.Z, IDK, Ian.

”Cine e cu noi strigă ”Ooo!”

Cine e cu noi strigă ”Ooo!”

Cine e cu Mafia vine la Analogue Festival 2023 la aniversarea de 30 de ani a celei mai tari și influente trupe hip-hop din România. 

Caddy, Tataee și Uzzi aka B.U.G. Mafia adună toți fanii între 25-27 august pe Platoul Făget din Mioveni pentru un show le-gen-dar!”

Sursă foto: Centrului Cultural Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La sediul Centrului Cultural Mioveni. S-au pus în vânzare biletele la ANALOGUE!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni