anchetaonline.ro

La sediul Centrului Cultural Mioveni. S-au pus în vânzare biletele la ANALOGUE!

de | 21.06.2023 11:47 | Știri, Administrație, Cultură, Județean, Lifestyle, Mioveni, Național

Centrul Cultural Mioveni vine cu vești excepționale. De astăzi, 21 Iunie, vă puteți achiziționa biletele la Analogue Festival și de la sediul instituției Centrului Cultural Mioveni. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-27 august 2023 în Mioveni.

Biletele le puteți cumpăra conform programului de lucru al instituției: luni, miercuri în intervalul orar 08.00 – 16.00, marți, joi 08.00 – 17.00 și vineri 08.00 – 14.00. De asemenea, le puteți găsi și online pe platformele iaBilet.roBilete.ro și Entertix.

Nume sonore vor întreține atmosfera la Analogue

Cea de-a doua ediție va avea loc tot pe platoul Făget din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Centrului Cultural din Mioveni. Analogue Festival este despre evadare în natură, alături de o varietate de artiști de la noi și de peste hotare, care aduc la un loc toți iubitorii de muzică bună. Iar Platoul Făget din Mioveni este locul perfect în care să te deconectezi de agitația urbană și să te reconectezi cu oamenii care sunt pe același vibe cu tine. Cei care vor urca pe scenă sunt: John Newman, Selah Sue,Subarpați, Tinie Tempah, B.U.G. Mafia, Delia, Asian Dub Foundation, Kedebostany,Byron,HVNDS, Vița de Vie, ROA, The Mono Jacks, Valeria Stoica, Spike, Șatra B.E.N.Z, IDK, Ian.

Sursă foto: Centrul Cultural Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Program de zile mari. GENERIC și Lidia Buble vin la Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival