Circulația pe Transalpina şi Transfăgărăşan- închisă pe mai multe sectoare

de | 14.11.2022 18:23 | După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Național, Știri

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că circulația rutieră va fi închisă pe mai multe sectoare de drum, pe Transalpina și Transfăgărășan.

Restricțiile se aplică începând de joi, de la ora 07:00, având în vedere anunțul meteorologilor privind schimbarea vremii.

Astfel, va fi interzisă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare:

– DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 – km 59+800)
– DN 7C (Transfăgărăşan) între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – 130+800).

Amintim că în acest an, CNAIR a lăsat circulația deschisă pe aceste rute pentru o perioadă mai îndelungată decât în anii precedenți.

Recomandăm conducătorilor auto care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenţie şi să respecte semnalizările şi atenţionările oficiale”, anunță reprezentanţii CNAIR.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: