Activități pentru asigurarea condițiilor optime de circulație pe drumurile publice la Ștefănești

de | 22.01.2024 10:51 | Ștefănești, Administrație

Primăria Orașului Ștefănești, prin Serviciul de Întreținere și Gospodărire Domeniul Public din cadrul instituției, a desfășurat activități pentru asigurarea condițiilor optime de circulație pe drumurile publice, aflate în administrarea locală, ca urmare a condițiilor meteo specifice sezonului de iarnă,

la Ștefănești
Nicoale Velcea, primarul orașului Ștefănești,informează faptul că în dotarea Serviciului de Întreținere și Gospodărire a Domeniului Public, se află: un tractor cu lamă și sărăriță, un tractor cu sărăriță, un tractor cu lamă și o basculantă cu lamă și sărăriță. Totodată există și un buldoexcavator, util pentru încărcarea materialului antiderapant.
la Ștefănești
Primarul îi asigură pe cetățeni că se va interveni în continuare pe drumurile publice aflate în administrarea Primăriei.
Vă asigurăm că, în continuare, vom interveni pe drumurile publice aflate în administrarea Primăriei, pentru a asigura cele mai bune condiții rutiere și vom răspunde la sesizările transmise către instituția noastră”, a transmis edilul orașului Ștefănești pe pagina de socializrae.
Foto: Facebook Nicolae Velcea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole