anchetaonline.ro

Clinica Forte Vita Pitești – Terapia PRP în articulații poate contribui la reducerea inflamației

de | 27.07.2023 14:35 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Terapia PRP în articulații poate contribui la reducerea inflamației, la creșterea lubrifierii articulare și la îmbunătățirea funcției articulare.
Pentru un consult de specialitate, Dr. Alexandru Constantin Cîrlan vă așteaptă în Clinica Forte Vita Pitești.
ortopedie Forte Vita
Vă puteți programa la:

 

ortopedie Forte Vita
Ortopedia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea leziunilor și bolilor sistemului musculo-scheletic.

Lista medicilor specialiști din cadrul Clinicii Forte Vita Pitești o puteți consulta AICI. 

Clinica Forte Vita Pitești

Clinica Forte Vitaeste centrată pe pacient și pe nevoile acestuia de sănătate, evaluare medicală, întreținerea sănătății, confort și înțelegere. De aceea, clinica se situează la confluența dintre știință și empatie.

Pacientul este deseori o persoană vulnerabilă, fie având o problemă de sănătate, fie având o îngrijorare legată de sănătatea sa. De aceea, primul lucru cu care trebuie să-l întâmpinăm este înțelegerea sa și o atmosferă primitoare, relaxantă și profesionistă.

Primul pas spre vindecare trebuie să fie încrederea în medic, deopotrivă cu încrederea în sine care vine odată cu înțelegerea problemei cu care se confruntă.

Al doilea pas este actul medical profesionist, performat într-un cadru perfect organizat și optimizat atât medical cât și operațional, în slujba pacientului.

Clinica Forte Vita Pitești

Filosofia Forte Vita

Clinica Forte Vita este recunoscătoare pacienților săi pentru încrederea lor și pentru dialog. Conceptele cheie care stau la baza crezului clinicii sunt știința medicală și empatia. Acestea nu doar se alătură unul celuilalt dar se întrepătrund, eficientizându-se reciproc.

Știința medicală înseamnă corpul medical al clinicii, toate cunoștințele și competențele acestora puse în slujba pacientului și a binelui. Clinica are în corpul său medici apreciați din Argeș, medici activi academic, medici veniți din centre universitare de renume precum București și Craiova, medici tineri implicați social, cu articole și comunicări științifice publicate regulat.

Știința medicală înseamnă și tehnologie, tehnologie care sprijină medicul în actul său și permite pacientului să aibă acces la medicina modernă și beneficiile sale. Tot tehnologie este sistemul modern  prin care clinica este organizată și lucrează cu pacientul, de la modalitatea cât mai simplă și rapidă de programare până la modul de comunicare al rezultatelor sau dialogul post-consultație / post-intervenție.

Empatia include dar nu exclusiv atmosfera din clinică, conduita suportivă a recepției. Limbajul suportiv al medicului care explică într-un mod simplu și pozitiv pacientului ceea ce este de spus, respectul general, pregătirea pacientului informațional dar și emoțional pentru o conduită corectă și benefică medical.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clinica Forte Vita