Clipe de coșmar pentru pasagerii unui autobuz din Bârlad. Șoferul a murit la volan

de | 13.12.2023 23:48 | Național, Eveniment

Şoferul unui autobuz de transport călători a decedat, astăzi, 13 noiembrie, după ce i s-a făcut rău la volan, în timpul mersului.

Potrivit antena3.ro, autobuzul a fost oprit înainte de a se produce un accident rutier.

Barbatul, în vârstă de 57 de ani, se afla in timpul programului și efectua o cursă pe traseul Bârlad – Zorleni. Incidentul tragic s-a petrecut în apropierea Gării din Barlad.

Bărbatul ar fi suferit un infarct imediat după ce a plecat din autogara Bârlad, mijlocul de transport fiind oprit de pasageri. Când au văzut ce se întâmplă, călătorii au sunat speriați la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță.

Medicii de la Ambulanță l-au găsit în stop cardio-respirator pe șofer și au început imediat manevrele de resuscitare.

Timp de mai bine de o oră, echipajul medical a încercat să îl salveze pe bărbat, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta și a fost declarat decesul.

Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că unui şofer de vehicul destinat transportului de persoane, ce efectua o cursă pe ruta Bârlad – Popeni, comuna Zorleni, i s-a făcut rău la volan, la scurt timp după ce a plecat din autogara Bârlad şi se deplasa pe strada Primăverii. Acesta şi-a pierdut cunoştinţa şi a primit primul ajutor de la unii din pasagerii din mijlocul de transport. A fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare dar fără rezultat, fiind constatat decesul bărbatului de 57 de ani, din Bârlad. Alte persoane nu au suferit vătămări”, a transmis IPJ Vaslui

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, cazul va fi cercetat și de inspectorii de muncă.

Sursă foto: antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Guvernul reduce drastic voucherele pentru programele Rabla și Casa Verde Fotovoltaice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vaslui

Ultimele articole