Club Hush își mărește echipa!

de | 22.08.2023 10:08 | Anunțuri, Lifestyle

Sunteți în căutarea unui loc de muncă? Club Hush își mărește echipa, angajează sofer livrator!
Detalii la numărul de telefon: 0751.789.789
Adresă: Strada Panselelor Nr 2, Pitești
367485095 694881709348946 1715609992007296726 n - Club Hush își mărește echipa!

Despre HUSH

Fiecare experiență culinară este una care vă trezește toate simțurile.

Echipa HUSH se străduiește să ofere fiecărui client cel mai bun serviciu, astfel încât să vă simțiți confortabil și să vă bucurați de fiecare moment petrecut la restaurant.

clatite hush - Experiență totală numai la HUSH. Alege mâncarea pe gustul tău! hush bautura - Experiență totală numai la HUSH. Alege mâncarea pe gustul tău!

Restaurantul Club H & Veranda by H are ca misiune să ofere clienților o experiență culinară care să le trezească toate simțurilor, oferind servicii impecabile. Restaurantul are o echipă dedicată formată din bucătari talentați și ospătari prietenoși care sunt acolo pentru a vă servi cu cele mai bune preparate și pentru a vă oferi o experiență plăcută.

hush hamburger - Experiență totală numai la HUSH. Alege mâncarea pe gustul tău!hush hamburger3 - Experiență totală numai la HUSH. Alege mâncarea pe gustul tău!

Meniul este unul diversificat și pentru toate gusturile, mizând pe cele mai proaspete ingrediente locale. Oferta cuprinde o varietate de preparate, de la aperitive delicioase până la feluri principale savuroase și deserturi rafinate. În meniu regăsiți o serie de produse vegetariene și vegane.

scoici hush - Experiență totală numai la HUSH. Alege mâncarea pe gustul tău!hush mancare - Experiență totală numai la HUSH. Alege mâncarea pe gustul tău!

Ambianța restaurantului este una elegantă și sofisticată cu un decor modern și atenție la detalii. Un spațiu confortabil și primitor potrivit pentru întâlniri de afaceri, cine romantice sau orice altă ocazie specială.

hush ambienta - Experiență totală numai la HUSH. Alege mâncarea pe gustul tău!

Pentru a asigura o experiență completă Hush Pitești organizează și evenimente tematice ocazionale cum ar fi seri de muzică live, seri cu degustare a vinurilor sau seri culinare speciale.

Your kinda place.”

E-mail: office@clubhush.ro

Site: clubhush.ro.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești