Clubul Sportiv Titanii 2023, victorios la ”Cupa 4 Seasons”

de | 11.05.2024 19:37 | Județean, Lifestyle

Încă o reușită a Titanilor! Clubul Sportiv Titanii 2023 a luat startul cu 10 sportivi ai secției de înot la prima lor competiție în deplasare, la ”Cupa 4 Seasons” de la Miercurea Ciuc.

Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023.

  • Competiția desfășurată la Miercurea Ciuc a fost cel mai mare succes de până acum al înotătorilor pregătiți de Karina Ungureanu.

Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023.

Lista câștigătorilor este deschisă de Visenescu Anastasia, care a obținut un loc 1 și 2 locuri 2. Buca Rebeca și Niță Ciprian au fost la un pas de podium clasându se pe locul 4.

Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023.

În proba de ștafetă prin componența (Visenescu Anastasia, Niță Ciprian, Ghiță Luca, Buca Rebeca) Clubul Sportiv Titanii 2023 a obținut încă un loc 4, la doar câteva sutimi de echipa de pe locul 3. De asemenea, au reușit îmbunătățea considerabilă a timpilor și sunt mai motivați pentru următoarea competiție: Dogariu Ingrid, Ghiță Luca, Ene Matei, Coarna Anais, Sandu Antonia, Rogojină Antonia și Slimach Eduard.

Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023. Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023.

 

Vă reamintim că vă puteți înscrie copii la activitățile pe care cei de la Clubul Sportiv Titanii 2023 le organizează: înot (inițiere, perfecționare și programul Babyswim); judo; handbal; dans; aerobic și fotbal. De asemenea, Titanii pregătesc tabăra de vară, o tabără ce va avea loc la Cabana Postăvaru, Brașov, în perioada 19 – 24 august. Timp de 5 nopți, respectiv 6 zile, copiii vor participa la o multitudine de activități distractive, educative și sportive. Costul taberei este de 1.500 lei, iar în acesta intră cazarea, câte trei mese pe zi, transportul și gama variată de activități gândite de echipa de antrenori a Clubului Sportiv Titanii 2023. Un lucru important de menționat este că la această tabără pot participa și copiii care nu sunt înscriși la Club cu vârsta de la 5 ani până la 14 ani.

Pentru înscrieri și detalii puteți apela numărul de telefon: 0738193528.

Sursă foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Antonia | Clubul Sportiv Titanii

Ultimele articole