Codrin Ștefănescu și fostul ministru Liviu Pop, vizită de lucru în Argeș

de | 28.07.2022 20:31 | Știri, Național, Politic

 

Alianța Pentru Patrie Argeș a avut astăzi un Birou Permanent Județean extins. La ședința organizației județene au participat și liderii de la nivelul central al partidului. Secretarul general APP, Codrin Ștefănescu a coordonat delegația formată din Liviu Pop, fost ministru al Învățământului, deputatul Francisc Tobă, Bogdan Ciocovelea, vicepreședinte mediul de afaceri București și Oana Leonte, președinte APP tineret.

La ședința operativă s-au dezbătut subiecte importante și s-au pus la punct strategiile necesare pentru o mai bună reprezentare în media, măsuri pentru îmbunătățirea acțiunilor politice viitoare, discuții cu raportare clară la partidele cu trădători de țară, precum și alte probleme organizatorice. Ședința s-a încheiat într-o notă de optimism și de asumare a strategiilor stabilite.”, este sinteza întâlnirii relatată de reprezentanții Alianței Pentru Patrie.

marasoiu liviu pop e1659029472450 - Codrin Ștefănescu și fostul ministru Liviu Pop, vizită de lucru în Argeș

Și președitele APP Argeș, Dorin Mărășoiu s-a declarat încântat de cursul discuțiilor și a subliniat că acestea au fost constructive și s-au concretizat în planuri de viitor.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Dorin Mărășoiu