Și-a comandat o cameră de supraveghere, dar a rămas mască când i-a venit coletul

de | 07.11.2023 16:21 | Național, Lifestyle

Un bărbat din Suceava a picat în plasa escrocilor de pe reţelele sociale. A plătit 315 lei pentru o cameră de supraveghere, dar în schimb a primit două becuri.

Bărbatul a văzut o reclamă pe TikTok. Cum oferta i s-a părut bună, nu a mai stat pe gânduri și a dat comandă.

Deoarece prețul produsului i s-a părut unul avantajos, n-a mai stat să investigheze dacă site-ul respectiv există sau nu. A trimis banii și a așteptat comanda mult dorită. Nici prin cap nu i-a trecut că va avea parte de o așa dezamăgire!

Potrivit antena3.ro, când pachetul a sosit la adresă, a avut parte de un adevărat şoc. În colet nu se afla nimic altceva decât două becuri.

A fost greșeala mea pentru că nu am verificat cum trebuie informațiile care circulau pe rețelele de socializare. Mi s-a părut mie ceva suspect în momentul în care a sosit pachetul și cam ușor pentru o cameră de supraveghere, iar când l-am deschis mi-am dat seama că am căzut victimă escrocilor”, a mărturisit păgubitul.

Suceveanul a făcut schimb de informaţii doar prin e-mailuri cu cei care i-au „vândut” camera de supraveghere. Adresa electronică a presupusului magazin era una cel puţin suspectă: euship@didisae.com şi online@hotsalestores.com.

După ce a primit coletul, nimeni nu a mai răspuns la mesajele transmise de sucevean, potrivit sursei citate.

sursă foto monitorulsv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victimă pe DN 7!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suceava

Ultimele articole