Vreți să uitați de grijile cotidiene? Complexul turistic “Casa Lăzăroiu” este destinația ideală

de | 21.07.2022 12:12 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Știri

Vreți să uitați de grijile cotidiene? Relaxați-vă cu noi la o partidă de pescuit sau la un foc de tabăra, într-un aer plăcut de munte!

Complexul turistic “Casa Lăzăroiu”, situat în comuna Corbeni, Argeș, pe traseul Transfăgărășan, vă așteaptă să vă bucurați de o atmosferă primitoare și să gustați preparatele din bucătăria românească tradițională.

Situat într-un cadru natural deosebit, Casa Lăzăroiu este alegerea ideală pentru oricine de la mic la mare, fiind un loc ideal pentru organizarea de evenimente, petrecerea vacanțelor și weekendurilor în condiții de calitate și confort.

 

Casa Lazaroiu

Vă așteptăm să vă bucurați de preparatele noastre culinare, de piscine și de terasele de pe malul lacului.

Puteți rămâne și peste noapte într-una dintre căsuțele noastre.

Vă asigurăm că apusul și răsăritul sunt de poveste!

 

Casa Lazaroiu

 

CAZARE

Noul corp de clădire din incinta complexului oferă 42 de camere de cazare: camere duble, camere duble superioare și suite pentru familii.

Principala zonă de interes din cadrul acestuia este centrul SPA, alcătuit din: saună umedă, saună uscată, piscină cu apă încălzită și sală de masaj.

 

 Casa Lazaroiu

 

Tot în această incintă există și un loc de recreere pentru copii și părinți, dotat cu mese de tenis, jocuri și jucării.

Complexul mai oferă și cazare pe malul lacului, la căsuțe (16 camere duble), situate pe malul sudic al lacului.

Toate camerele stil căsuță au baie proprie, aer condiționat și TV.

De reținut faptul că persoanele cazate la căsuțe nu au acces la centrul SPA!

 

Casa Lazaroiu

 

RESTAURANT

Restaurantul cu specific traditional romanesc are o capacitate de 170 de locuri. Pe langa restaurant, va stau la dispozitie si alte zone pentru servit masa ori pentru a savura in tihna o cafea buna.

Terasa acoperita a restaurantului, ce poate acomoda 120 persoane, este zona ce face legatura dintre restaurant si zonele in aer liber ale complexului.

Casa Lazaroiu

Terasa din zona piscinelor este zona perfecta pentru zilele cu vreme buna, potrivita atat pentru a te bucura de mangaierea soarelui dar si pentru a te racori in zilele toride de vara.

Foisorul de pe malul lacului este o alta zona adorata de catre clientii nostri. Este o zona in aer liber dar si cu acoperis, pentru a nu fi deranjati de ploile imprevizibile de vara. Privelistea de aici este absolut incantatoare (pentru imagini puteti vizualiza galeria noastra de imagini).

 

291743776 1742471096086443 4259668041571668635 n - Vreți să uitați de grijile cotidiene? Complexul turistic “Casa Lăzăroiu” este destinația ideală

Pontonul de pe lac este zona cea mai indragita pentru a servi pranzul ori cina. Simpla impresie stai pe apa in timp ce servesti masa, incanta pe oricine!

Indiferent de zona pe care o alegeti, in cadrul complexului puteti savura cele mai gustoase preparate traditionale romanesti. Fie ca alegeti peste, pui, vita, porc sau oaie, mancarurile bucatariei noastre vor avea gustul „ca la mama acasa”.

 

ÎMPREJURIMI

România de la Argeș oferă o mulțime de atracții turistice ce trebuie văzute măcar o dată în viață. Multe dintre ele sunt la doar câțiva kilometri de Casa Lăzăroiu.

Atracțiile turistice le puteți afla AICI.

 

Casa Lazaroiu

 

BUNĂTĂȚI

Gustul mâncărurilor de acasă și produsele tradiționale, în general, ne amintesc de cei dragi, de momentele copilăriei și clipele frumoase petrecute cu prietenii.

 

Casa Lazaroiu

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Complex Turistic Casa Lazaroiu își mărește echipa!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: